تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۶؛ فرصت دوباره برای جاماندگان وضعیت هوای فردا یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟ تومور یک‌ونیم کیلویی از بدن بیمار ۶۰ ساله در آباده خارج شد حکم انفصال از خدمت شهردار اوشان فشم میگون صادر شد رگبار و رعدوبرق در اغلب مناطق کشور تا سه‌شنبه پلیس راهور: موتورسیکلت بدون پلاک و گواهینامه نداریم تردد روان در تمام محورهای شمالی کشور بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد

استاندار تهران: دانشگاه‌ها و مدارس استان تعطیل نیستند

استاندار تهران: دانشگاه‌ها و مدارس استان تعطیل نیستند استاندار تهران با تاکید بر اینکه اخبار مصوبات ستاد کرونا تنها باید از سوی ستاد و یا استانداری منتشر شود، اعلام کرد که دانشگاه‌ها و مدارس استان تعطیل نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی درخصوص توقف فعالیت برخی مشاغل در استان تهران گفت: دانشگاه‌ها و مدارس تعطیل نیستند و جزء مصوبات ستاد کرونا نیست. بی‌تردید مصوبات ستاد تنها باید از طریق مراجع رسمی یعنی خود ستاد کرونا و یا استانداری اعلام شود.

 

وی افزود: بر اساس بررسی علمی در ستاد کرونای استان و تایید در کمیته اجتماعی و امنیتی ستاد ملی برخی فعالیت‌ها در استان تهران به مدت یک هفته ممنوع شده است از جمله فعالیت باشگاه‌های ورزشی به ویژه بدنسازی و ورزش‌های پر برخورد، شهربازی، مراکز آبی از جمله استخر‌های سرپوشیده، هر گونه تجمع عمومی از جمله مراسم عروسی، ترحیم و همایش‌ها.

 

بندپی تاکید کرد: نظارت جدی نسبت به نحوه اجرای این مصوبات صورت می‌گیرد تا روند رو به رشد شیوع کرونا در استان تهران کنترل شود.

 

شب گذشته در خبری از سوی ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در میان سایر مشاغل و صنوف اعلام شده بود که متاسفانه در برخی رسانه‌ها و سایت‌ها به اشتباه به نقل از استاندار منتشر شد.
منبع:  ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار