مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

استاندار تهران: دانشگاه‌ها و مدارس استان تعطیل نیستند

استاندار تهران با تاکید بر اینکه اخبار مصوبات ستاد کرونا تنها باید از سوی ستاد و یا استانداری منتشر شود، اعلام کرد که دانشگاه‌ها و مدارس استان تعطیل نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی درخصوص توقف فعالیت برخی مشاغل در استان تهران گفت: دانشگاه‌ها و مدارس تعطیل نیستند و جزء مصوبات ستاد کرونا نیست. بی‌تردید مصوبات ستاد تنها باید از طریق مراجع رسمی یعنی خود ستاد کرونا و یا استانداری اعلام شود.

 

وی افزود: بر اساس بررسی علمی در ستاد کرونای استان و تایید در کمیته اجتماعی و امنیتی ستاد ملی برخی فعالیت‌ها در استان تهران به مدت یک هفته ممنوع شده است از جمله فعالیت باشگاه‌های ورزشی به ویژه بدنسازی و ورزش‌های پر برخورد، شهربازی، مراکز آبی از جمله استخر‌های سرپوشیده، هر گونه تجمع عمومی از جمله مراسم عروسی، ترحیم و همایش‌ها.

 

بندپی تاکید کرد: نظارت جدی نسبت به نحوه اجرای این مصوبات صورت می‌گیرد تا روند رو به رشد شیوع کرونا در استان تهران کنترل شود.

 

شب گذشته در خبری از سوی ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در میان سایر مشاغل و صنوف اعلام شده بود که متاسفانه در برخی رسانه‌ها و سایت‌ها به اشتباه به نقل از استاندار منتشر شد.
منبع:  ایسنا

ارسال نظر